دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 104
گزارش عملکرد ده ساله دانشکده

گزارش عملکرد 1402-1394 دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی

پیشرفت شتابان و روزافزون پزشکی و راهیابی فناوری های نوین در پزشکی بایسته پرورش متخصصان و پژوهشگران کارآزموده است که بتوانند از دانش و فناوری های نوین بر پایه بنیادهای زیست شناختی هستی برای آفرینش ابزارهای پیشرفته برای پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری ها و سرانجام بهبود سلامت جامعه بهره برداری کنند. دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز برای دستیابی به فناوری های روز دنیا در این زمینه از نزدیک به نه سال پیش در تلاش برای راه اندازی دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی برآمد.

پیشرفت شتابان و روزافزون پزشکی و راهیابی فناوری‌ های نوین در پزشکی بایسته پرورش متخصصان و پژوهشگران کارآزموده است که بتوانند از دانش و فناوری‌ های نوین بر پایه بنیادهای زیست شناختی هستی برای آفرینش ابزارهای پیشرفته برای پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌ ها و سرانجام بهبود سلامت جامعه بهره برداری کنند. دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز برای دستیابی به فناوری‌ های روز دنیا در این زمینه از نزدیک به نه سال پیش در تلاش برای راه اندازی دانشکده علوم و فناوری‌ های نوین پزشکی برآمد.

این دانشکده با تلاش‌ های استاد گرانمایه شادروان دکتر مسعود سعیدی جم از آغاز مهر ماه سال ۱۳۹۴ با راه اندازی دفتری خودپا گام نوینی از کار خود را آغاز کرد.

این اثر گزاره‌ ای بر نزدیک یک دهه عملکرد دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی و دستاورد تلاش گروهی اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده است. نگارش این اثر با ۸۹ صفحه گردآوری و واکاوی داده ها، تصویرسازی و گاهی تالیف نوشتار توسط دکتر محمد احمدیوسفی فارغ التحصیل دکتری تخصصی زیست فناوری پزشکی که از نخستین دانشجویان پایه تحصیلی دکتری تخصصی در رشته زیست فناوری پزشکی در این دانشکده بودند، انجام گرفته است.

نمایش گزارش عملکرد ده ساله دانشکده

• گروه خبری : اخبار پژوهش و فناوری